Renovatie huis Limburg

Renovatiewerken

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw renovatiewerken in de regio Hasselt, zonhoven, Houthalen, Tongeren, Diest,...? Dan bent u bij Bouwbedrijf Vaes te Zonhoven (Limburg) aan het juiste adres!

Ik heb ervaring in zowel kleine klusjes als grote renovatiewerken. De klant komt dan ook altijd op de eerste plaats. Ik ondersteun u in alle facetten van de renovatiewerken. Ook voor de administratieve afhandeling bent u bij Bouwbedrijf Vaes in goede handen.

Ik zorg ervoor dat de renovatiewerken tot in de perfectie worden afgewerkt. De renovatiewerken die ik uitvoer kunnen heel divers zijn. Dit kan gaan van de inrichting van een zolderkamer, het plaatsen van een gyprocwand, tot een totale woningrenovatie.

Bij de totaalrenovatie coördineer ik andere werkzaamheden zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, bepleistering,.. . Dit heeft tot resultaat dat er maar één contactpersoon is waar u terecht kan met uw vragen en/of advies.

Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met mij op via onze contactpagina.

Renovatiewerken limburg

Renovatiepremies

Over ons

Als zelfstandig zaakvoerder van Bouwbedrijf Vaes bv kan ik terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector. Vertrouw dus al uw renovatiewerken, vloer-en tegelwerken toe aan Bouwbedrijf Vaes in Zonhoven (Limburg). Ik begeleid u bij het uitwerken van uw dromen. Tevens lever ik u een belangrijk budgetvoordeel door u de kans te bieden om mee te werken met de aannemer. Neem vandaag nog contact met mij op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Contact

Bouwbedrijf Vaes bv
Bart Vaes
Donderslagseweg 12
3520 Zonhoven
0477/25 50 06
info@bouwbedrijf-vaes.be
BTW BE 0821 826 857
Registratienummer: 10.11.10

Website made by: Project Internet - Privacy statement